Palvelut

Varausjärjestelmät

Nykyaikaiset ja monipuoliset NORTEC varausjärjestelmät tilojen ja laitteiden varaamiseen sekä
hallintaan.

Pesulakoneet

Meiltä saatte parhaat kokonaisratkaisut pesuloiden varusteisiin, Avaimet käteen -
periaatteella.

Kodinkonepalvelut

Palveluvalikoimamme kattaa tunnetuimpien kodinkonevalmistajien merkit.

Kodinportti informaatio-järjestelmä

airWallet maksu-
ja varausjärjestelmä

Nayax maksupääte,
pesularahastin

Asennus- ja huoltopalvelut

Meidät tunnetaan erityisesti asiantuntevasta ja osaavasta huolto- ja asennuspalvelustamme. Asentajamme ovat alan ammattilaisia ja ratkaisevat vaativatkin erityistilanteet taidolla ja kokemuksella. Ammattitaitoiset asentajamme tekevät päivittäin kymmeniä asennuksia ja huoltoja. Hoidamme usein vaativiakin asennus- ja huoltotehtäviä, joihin tarvitaan erityistä osaamista.

Asiakaskokemuksia

”Olemme tehneet Finelecin kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan. Finelec tekee Savon kanssa huolto ja asennusyhteistyötä niin B2B sekä B2C asiakkaiden kanssa.
Huoltojen osalta Finelecillä on nopea huoltokutsujen läpimenoaika ja asiansa osaava henkilökunta jokaisessa työvaiheessa, niin töiden vastaanotossa kuin kentällä asiakkaiden luona toimiessa.

Arvostamme osaamista, Meille Savo Design & Technic Oy;ssa on erittäin tärkeää se että kumppanimme edustavat juuri sitä palvelutasoa mitä me vaadimme itseltämmekin. Asiakaspalvelukokemus pitää edustaa korkeaa tasoa ja tässä voimme antaa hyvän arvosanan Finelecille. Finelec sopii hyvin kumppaniksemme edustamaan Savo Design & Technic yritystä.

Voimme suositella, Haastavienkin asennuskohteiden kanssa voi aina luottaa siihen että hommat hoituvat, heillä ei mene ”sormi suuhun” vaikka asennuskohteet olisivat haastavia.

Tommi Lapinleimu - Savo Design & Technic Oy

”Ammattitaitoisilta kavereilta tarjouksen pyytäminen on ollut helppoa. On riittänyt kun itse olen osannut kertoa ongelman, ratkaisuehdotukset on tulleet nopeasti ja ne on olleet selkeitä. Tilaukset ja toimitukset on sujuneet aikatauluissaan ja taloyhtiöissä on oltu tyytyväisiä palveluun, ratkaisuihin ja itse tuotteisiin.

Lämpimästi voin suositella.”

 

Heidi Karhu - Isännöitsijä

Kiinnostuitko?

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää