Varausjärjestelmät

Nortec Varausjärjestelmät

 Nortecjärjestelmän ylläpidon vaivattomuus, helppokäyttöisyys ja monikielisyys ovat perusvaatimuksia hyvälle varausjärjestelmälle.  

Järjestelmällä varataan vuoroja pesulaan, saunaan ja kerhotiloihin. Vuorojen varaukset tehdään internetin kautta sekä paikallisesti varauspaneelilta. Internetpalvelu toimii kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla ilman erillistä sovellusta.  

Varausjärjestelmien tehtävä on varmistaa varauksen tehneen henkilön oikeus laitteiden tai tilojen käyttöön muiden häiritsemättä. Perustoimintoihin kuuluvat mm. kulun- ja käytönvalvonta sekä käytön rajoittaminen.   

Nortec varausjärjestelmien ylläpito on vaivatonta etähallinnan ansiosta. iLOQ-lukituksen yhteydessä ja järjestelmien integraation ansiosta se on vieläkin vaivattomampaa.  

Integraatio Kodinportti informaatiojärjestelmän kanssa kokoaa kaikki palvelut, varausjärjestelmät ja asukasviestinnän yhteen helppokäyttöiseen kokonaisuuteen.

  

Vuoron varaus myös internetin kautta

Käyttäjät voivat varata vuoroja internetin kautta sekä paikallisesti varauspaneelilta. Internet palvelu toimii kaikilla seilaimilla ja mobiililaitteilla ilman erillistä sovellusta.

”Vihdoinkin taloyhtiössämme on hieno ja siisti pesula, jota kaikki voivat käyttää tasapuolisesti ja turvallisesti”  

Kiinnostuitko?

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää