Rekrytointi

Meille töihin

Meille on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta henkilöstömme korkeasta ammattitaidosta ja viihtyvyydestä. Meillä vallitseekin hyvä ja avoin työskentelyilmapiiri, jossa asioita ei lakaista maton alle.

Oletko reipas, oppimishaluinen ja oma-aloitteinen sähköasentajan tutkinnon suorittanut henkilö? Kiinnostaako erilaiset asennus- ja huoltotehtävät rennossa ja hyvällä ilmapiirillä varustetussa joukossa?

Sinulta ei vaadita välttämättä aiempaa työkokemusta, vaan koulutamme sinut tarvittaessa työtehtäviisi. Tarjoamme kiinnostavia ja vaihtelevia työtehtäviä itsenäisesti ja ryhmässä työskennellen. Meiltä saat myös hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkaratkaisun. Käytössäsi on huolto- tai asennusauto, laadukkaat työvälineet, varusteet, hyvä terveydenhuolto ja työkavereiden ammattitaitoinen tuki.

Etuja

Tarjoamme laajennetun terveydenhuollon, flunssarokotteet, asianmukaiset varusteet ja työkalut sekä laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet. Meillä on avoin työyhteisö sekä matala hierarkia. Pidämme yhteisiä viikonloppu tilaisuuksia koko henkilökunnan kanssa säännöllisesti.

Avoimet työpaikat

Kiinnostuitko?

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää